Uzun Yazılmış Mesajlar Sözler

Uzun Yazılmış Mesajlar Sözler

Hayatımın en güzeli, en değerlisi, her şeyim, prensesim ve vazgeçilmezim benim bitanemsin her anımı senle yaşamak senin gözlerine bakmak yanında olmak ve senle bir ömür geçirmek ve senle yaşlanmak istiyorum ne sana olan aşkımı ifade edecek bir kelime var bu dünyada ne de duygularımı açıklayacak bir dil her uyuduğumda rüyamda, uyandığımda aklımda hayalin karşımda ama her zaman sen varsın hem kalbimde hem hafızamda o güzel yüzün ve gözlerin çıkmıyor hiç bir an aklımdan usanmadan, sıkılmadan, bıkmadan bakarım ben o gözlere sonsuza kadar buna inan sen benim bir parçamsın artık, içimdesin ve kalbimin en güzel yerine yerleşmişsin ne unutulur ne de silinirsin. sen ebediyen benimsin kaderimsin meleğimsin her an seni düşünüyor özlüyor ve merak ediyorum ve seni çok seviyorum ileriye dönük bir çok hayallerim var senle ilgili ve hepsi gerçekleşecek hepsi yaşanacak beraber yaşayacağız buna inanıyorum sende buna inan bana güven çünkü sana olan aşkımda gerçek sana olan güvenimde gerçek ve sen benim en büyük gerçeğimsin. Günaydın bitanem:-)(2014-09-23 00:00:00    ozgur)

Senin için hâlâ acı çektiğime inanamıyorum. Onca zaman oldu, bir kez bile merak etmez mi insan? Nerdeyim, ne yapıyorum? Kimin omzunda kaç kez ağladım senin için hiç mi aklına gelmedi? Gerçekten bu kadar gururlu muydun? Bana bir şey söyle. Seni unutabilmem için bir şeyler söyle Ağır bir şey söyle, gücüme gidecek bir şey söyle Seni kafamın içinden söküp atabilmem için, göz yaşlarımın artık sel olmaması için, geceleri rahat uyuyabilmem için, herkesi sana benzetmemem için bir şey söyle bana. Ya kendini unuttur bana, ya da bir sor "nasılsın? diye.(2015-06-14 00:00:00    Angaralı)

Onu o olduğu için seversin. Gülümserken de seversin, sinirliyken de. Seni sevindirdiğinde de seversin, kırdığında da. Yanındayken de seversin, çok uzaktayken de. Öyle ki; sabah yataktan kalktığı o suratsız hali bile çok hoştur, sevilesidir. Ellerini tuttuğunda avuç içlerindeki teri seversin. Sarıldığında duyduğun huzuru seversin. Ona baktığın anda göz göze gelmeyi seversin. Sonu sarılmalarla biten kavgaları seversin. engüzelmesajlar.com Papatya fallarını seversin "sevmiyor" çıksa bile sonunda. Beklemeyi seversin, kimseyi beklemediğin kadar onu beklerken. Kurduğun onlu hayalleri seversin. Giysilerinde kalan ten kokusunu seversin. Hatta onu her şeyden çok sevip de bunu kelimelere dökememeyi seversin. Onu sevmeyi seversin. Her şeyde ondan bir parça bulmayı, gittiğin her yere onu da yüreğinde götürmeyi seversin. Oturup ona iki satır şiir yazmak istediğin zaman, kelime dağarcığının anlatmaya yetmediğine söylenmeyi seversin. Onu kıskanmayı seversin içtiği bir bardak sudan bile.
Sonra çekip gider, geri dönebilme ihtimalini seversin.
Ama o? S.kt.r olur, çeker gider ..(2014-09-03 00:00:00    berna)

İnsan kendinden başkasını çok sever mi? Aşk, öyle bir şey ki sevdirir. Hayatta bir çizgi vardır çizginin sağ tarafı mutluluk sol tarafı hüzündür. İnsanlar genelde çizgidedirler, duygularını dengeler. Ne hüzün ne mutluluk? Eğer kendinden çok sevdiğin biri varsa o sana dengeni şaşırtır. Çok mutlu olduğun an, bir anda çok mutsuz da olabilirsin. İşte sevgi böyle bir şeydir. Dünyada iki kelimeyle cenneti, küçük bir kırgınlıkla cehennemi yaşatır. engüzelmesajlar.com Ama ne kadar küs olsan da, kızgın olsan da, onun var olduğunu, senin olduğunu bildiğin sürece en mutlu sensindir. Sadece gururun bu gerçeği o anlarda saklar, ama bu hep böyledir. Onu gördüğün an kendini unutursun. Tek düşündüğün tek hissettiğin onu çok sevdiğin, onsuz yaşayamayacağındır. Elini tuttuğunda dünya yıkılsa sana zarar gelmeyecekmiş gibi hissedersin. Bilirsin ki oda seni, senin sevdiğin kadar seviyordur. İki seven kalp, aşkın verdiği sıcaklık ve sahiplik hissi(2014-09-03 00:00:00    oğuzhanmerve)

Aşk sebepsizce sevmektir... hani ilk liseye gittiğimizde biriyle çarpışıp kitaplarımız düşücek aşık olucam sanırdım ama lisede bunun sadece dizilerde olduğunu anladım ve en son turnayı gözünden vurdum gerçek aşkı buldum mutluyum çok mutluyum... nefesim diyorum ona nefes almayı ne zaman bırakırsam onu sevmeyide o zaman bırakıcam bunuda biliyorum... insan gerçekten hayatında bir defa aşık olur ve uğruna herşey yapabildiğinde bu gerçek aşk olur bana gerçek aşkı tattırdığın için beni mutlu ettiğin her gece iyi geceler her sabah günaydın mesajınla uyandırdığın için teşekkür ederim bitanem... yüzüne zaten defalarca söylediğim şeyi bide burda söylemek istedim SENİ SEVİYORUM NEFESİMM son nefesime kadar kalbm bedenimi terkedip soğuk bir bedene sahip olana kadar seninim değişmiycek bu kimse değiştiremiycek sevgilim seni seviyorum ömrüm... ayağına basıp canının acımasıyla başlayan yastık, yorgan, kumanda kavgasıyla biten bir ömür diliyorum ... SENİ SEVİYORUM(2014-08-19 00:00:00    kübra)

Mutluluğun tarifini sordular bana bi an duraksadım, düşündüm mutluluk ilahi aşktır. ALLAHA aşık isen mutlusundur.
Normal aşkı sordular Benim icin tek kişi vardır oda Zehramdır.
Sevginin en cok yakışacağı isimdir. Sevmek yürek ister arkadaşlar sizde o yürek varsa siz de sevdiginizle mutlu olmaya bakın. Sonu hüsran olmayan mutlu bir aile.
Sevgili diye bir şey yoktur. Eş vardır birini sevin ADAM gibi sevin üzmeyin üzülmeyin. Unutmayalım ki kadınlar bizlere ALLAH'ın emanetidir. Hayırlı eş ise ALLAH'ın kuluna bir lütfudur. Sevgiler(2015-06-24 00:00:00    ErsanUnutur)

Yakışıklı birini sevmenin zor tarafları var, hep kendimi tutup sel gibi sana akamadığım bu yüzden tutukluk yapıyor aşkım, bu yüzden beni sevmenin bi aldatmaca olduğunu söyleyip durdum kendime yıllarca yollarımın hepsi sana çıksa da gözbebeklerine bakmadan asla inandıramayacağım kendime mana aleminde fazlaca ileri gidp sevmelerimin limiti olmayışı bu yüzden seni bu etkilemiş olmalı ben değil yazılanları üstüme alınmayışım da bu yüzdendir hiç birisi engel değil sevmelerime senin sevmemen bile
sen yine de sev beni çok yakışıyor sana(2014-07-15 00:00:00    ben)

uzun yazılmış mesajlar, yeni uzun mesaj, uzun mesaj örnekleri, uzun sms örnekleri, sevgiliye uzun mesajlar, arkadaşa uzun mesaj, en güzel uzun mesajlar, hazır mesaj örnekleri

Uzun Yazılmış Mesajlar Sözler- 2024 Arşivinde Sevdiklerinize Gönderebileceğiniz Toplam 98 Hazır Mesaj-Söz Bulunuyor.

DİĞER MESAJ SAYFALARI: