Uzun Yazılmış Mesajlar Sözler

Uzun Yazılmış Mesajlar Sözler

İnsanlar tercihleriyle yaşarlar bu hayatta... Ya tozu dumana katarsın ya tozu dumanı yutarsın... Seçim senin... Hayal ettiğin hayatı yaşayamıyorsan, yaşadığın hayat sana ait değildir... Gözünü hayal ettiğin hayata dik ve yürü! Gölgen peşinden isterse gelmesin... Sen sana yetersin(2014-07-06 00:00:00    mesajlar.org)

Uzun satırlar yazdım acılar üstüne kısa satırlarda kaldı mutluluk, onu da parantezlere bıraktık, noktalar koymadık virgüllerle anlatamadıklarımızı ünlemle bitirdik. Yazdıklarımızı soru işaretlerimize bıraktık, mesela dedik kurduğumuz hayallere umut dedik. İhtimallere sevda dedik boynumuzu uzattık sevda ipliklerine.(2014-06-02 00:00:00    egeden)

Karda açan çiçek gibisin, çölde yağan yağmur gibisin. Bir yürüsen bahar yürür,
çiçek yürür ardın sıra. Gülüşlerin bir ömre bedeldir, canıma can katar.
Ufkumdaki güneş gibisin, içimdeki nefes gibisin. Derdim, aşkım, canımsın benim.(2014-06-02 00:00:00    mesajlar.org)

Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın! O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki, sensiz duramıyorum. Seni çok seviyorum?(2014-05-31 00:00:00    mesajlar.org)

Yıldızlar ışıl ışıl göz kırpıyorlar adeta aşkıma. Şahitlik ediyorlar sensiz geçen gecelerime ve sıkıntılarıma. Neyse ki bu yalnız gecelerin biteceğini yine onlar söylüyorlar bana. Yaşanmış en büyük aşkların tek şahidi yıldızlar diyorlar ki: Hadi yat artık çok az kaldı sabaha.Tatlı rüyalar aşkım hem sana hem bana?(2014-04-29 00:00:00    berfin)

Her yeni gün başladığında içimi tarifsiz bir mutluluk kaplar, seni düşündükçe güneş sanki bir başka doğar. Yüreğim seslenir kalk gündüzler sana daha iyi gelecek, düşünürüm sen olmayınca zaman ne kadar da zor geçecek. günaydınmesajları.com Bu sabah da en tatlı öten kuşları gönderdim sana usulca sevgimi fısıldasınlar ve seni uyandırsınlar diye günaydın en sevdiğim, biriciğim. Unutma her zaman sabahtan akşama kadar aklımdasın bir parçam gibi...(2014-04-23 00:00:00    günaydınmesajları.com)

Hani gözler var ya sözleri anlatır,
Hani sözler var ya gözleri ağlatır,
Hani anlar var ya değeri geç anlaşılır,
Bir de aşk var ya seni bana anlatır...(2014-04-19 00:00:00    Tuana Arıkan)

uzun yazılmış mesajlar, yeni uzun mesaj, uzun mesaj örnekleri, uzun sms örnekleri, sevgiliye uzun mesajlar, arkadaşa uzun mesaj, en güzel uzun mesajlar, hazır mesaj örnekleri

Uzun Yazılmış Mesajlar Sözler- 2024 Arşivinde Sevdiklerinize Gönderebileceğiniz Toplam 98 Hazır Mesaj-Söz Bulunuyor.

DİĞER MESAJ SAYFALARI: