Uzun Yazılmış Mesajlar Sözler

Uzun Yazılmış Mesajlar Sözler

Uyurken nasıl gözüktüğünü görmek isterim. Yüzünün kıvrımını, kirpiklerinin yüzüne düşen gölgesini, kaşlarının ne zaman çatıldığını, uyku sırasında konuştuğun anları, fark etmeden bana sarıldığın zamanlarını, üşüyüp ayaklarını toplayışını, dudak şeklini hafızama atmayı, korkup mırıldandığında sana sarılıp sakinleştirdiğim o anları ezberlemek istiyorum. Dahası öperek uyandırdığımda, ilk beni gördüğündeki tepkini her şeyden çok merak ediyorum.(2018-11-01 00:00:00    Sena emrah gunduz)

Elimde olan tek şey de gidince gömülüp gittim karanlığa, hani kulaklığını takarsın ama birkaç şarkı ardından çıkarsın ya da sıkılırsın film açarsın çok güzeldir ama 10. dakikasında kapatırsın tüm yemekleri yemek için oturursun masaya ama iki lokma aldıktan sonra kalkarsın dışarıya çıkarsın ama iki sokak sonra eve dönersin bilgisayarda zaman geçirmek istersin ama site adı yazamayacak kadar bunalmışsındır bir şeyler yazmak istersin ama elin kalem bile tutmaz olmuştur hiçbir şey için halin kalmamıştır ağlamak istersin ama göz yaşların içine akmaya başlar uyumak için yatağa girip başını yastığa koyarsın ama göz kapakların bile ihanet etmiştir işte bende böyle bir boşluktayım hiç bir şey yapmak istemiyorum mesajlar.org çok mutsuzum en umutsuz olduğum yerdeyim kafamı dayadım bir yere bir şeyler dinliyorum kendimden başka her şeyi herkesi dinliyorum tekrar şaşırdım ağladım tekrar yenildim yenik düştüm geçer dediler geçmedi yemedim ya da yedim ama çok sigara içtim evet içtim ama unutamadım olanları yalnız kaldım gezdim uyudum uyumadım pencereden baktım oyalandım umutlandım okudum yazdım anlattım dinledim ama dinlemediler kızdım ağladım yalnız kaldım bağırdım çağırdım en yakınım için umutlandım beni yalnız bırak dedim yeri geldiğinde arayabilir miyim de dedim geçti sandım ama geçmedi ağlıyorum dedim gözlerim doldu özlemiyorum sandım düşündüm kalbim çok acıdı evet çok acı çektim mahvoldum her şeyi bir anlık kaybettim hüngür hüngür ağladım ölmek istedim hem de çok istedim her gece Allah'a yalvardım ama ne yaşarsam yaşayayım bir söz gelir aklıma NE KAR YAĞMAKTAN VAZGEÇER NE DE YAĞMUR DİNER HAYAT KENDİNE GELMENİ BEKLEMEDEN AKAR GİDER VE ZAMAN ASLA DURUP DA BEKLEMEZ SENİ ben ne kadar göz yaşı dökersem dökeyim insanlar bir yerde her zaman kahkaha atıp mutlu olmaya devam ederler.
Yani çektiğim acıları en derin ben hissederim...(2018-12-29 00:00:00    SELCAN)

ilk bana yazdığın o mesajı hatırladım bugün, korku ve endişeyle selam yazmıştın bana. Hayatımda beni uçurumdan aldın ilk defa aşkı gördüm o yeşil gözlerinde şimdi uzakta da olsan elini tutamasam da gözüne bakarak aşkım diyemesem de, senin sesin umuduma yağmur oluyor yangınımı söndurüyor, bir gün kovuşacağımızın umuduna sarılıyorum, çok özlüyorum ama bunların hepsi geçecek arkamızı dönüp baktığımızda gülüp geçeceğiz ya ne zorluklar aştık diye ama hepsine gülüp geçeceğiz ya sonunda çok mutlu olacağız enginim seni çok seven gizeminden(2018-07-10 00:00:00    01.11.2016)

Sen benim her şeyimsin mutluluk huzur kaynağım kalbimin tek sahibisin ve ben bu kalbi ilk defa sana açtım. Seninle yaşadım en güzel günlerimi. Sen öğrettin bana gülmeyi hayatı yaşamayı, sen gidersen bomboş bu dünya, kalbime koydum seni sana doyamadım, aklıma koydum seni aklım almadı canımdan öte bildiğim sevgilim lütfen gitme.(2018-06-04 00:00:00    Yunus Tunç...29/10/2018)

Ben bir senedir tutturmuşum, her şeyde seni görüyor, seni duyuyorum. Bir tek seni düşünüyorum, bir tek senle ilgili hayaller kuruyorum ama merak etme sen benim hayallerimdeydin demeyeceğim. Çünkü ben seni hayal bile edemezdim, hayallerim bile senin mucizene yetecek kadar güçlü değil. Ah be kara gözlüm niye böyle oldu bu kadar erken gitmemeliydin bilirsin ben sensizlikle baş edemem dön gel sevgilim. Ben seni çok özledim. Ve inan ki çok seviyorum seni...(11.20.17)(2018-02-09 00:00:00    Ayfer_Ömer)

Bir gün biri giriyor hayatına, sen tam umudunu yitirmiş herkese olan güvenini sevgini bitirmiş durumdasın. Seviyorum diyor, bağlıyor kendine sen. Sevmiyorsun onu önce, sadece bağlanıyorsun sonra yavaş yavaş alışkanlığa dönüyor bu. Ona sarılmak bambaşka geliyor, onun yanında dünyayı unutuyorsun, seni hiç bırakmayacağım deyip yeminler ediyor, sözler veriyor. Sen de onun seni bırakmayacağına o kadar eminsin ki şüphe dahi etmiyorsun, onun sevgisini iliklerine kadar hissediyorsun. Sonra bir gün bırakmak istiyor seni, mesajlar.org ilerde daha çok daha fazla üzüleceğini düşünüyor. Oysa sen onunla mutsuzluğu bile göze almışsın ama farkında değil. O sevdirdi kendini, bağladı kendine, şimdi gitme zamanı, ağlıyorsun karşısında durup, gitme diyorsun, boynuna atlayıp hıçkırıklara boğuluyorsun ama o sen bırakmazsan ben bırakırım diyerek öylece gidiyor. Sen yığılıyorsun, tutmuyor bacakların ve o arkasına bile bakmadan gidiyor. Yine aynı son, yine aynı güvensizlik ama bu son damla oluyor ve sen birleşemeyecek kadar küçük parçalara ayrılıyorsun. Kırılıyorsun tam seven yerinden, nefret ediyorsun onu seven her zerrenden ama o yaşamaya devam ediyor onun için her şey iyi, o değişmiş seni düşünmüyor sen hiçbir şeysin onun için şimdi yapabildiğin tek şey yorulup sızana kadar ağlamak.(2018-01-02 00:00:00    apo altın)

Ne garip bir dünya ne kadar zor ne kadar acı dolu ama benim içinde farklı bir dünya var sahibi sen olan bir dünya kuşlar özgürce uçabiliyor herkes istediği dili konuşuyor o dünyada herkes seni sevdiğimi biliyor hata herkes ayrı dillerde sana olan sevgimi haykırıyor güneşi senin gözleri olan bir dünya ateşiyle yanıp tutuşuyor mesajlar.org insan ama bıkmıyor yanan ateş içini hem de aşkımı alevlendiriyor hep bakıp yakmanı bekleyen güneş gibi uzaksın sabırsız bu dünya güneşini, sahibini çok merak ediyor. Özlem duyuyor biliyor bir gün kavuşacak güneşinde alev alacak yanacak ama yok olmayacak canlanacak dünyasına dünyalar katacak seni çok seviyorum Karagözlüm...(2017-10-15 00:00:00    Karagözlüsüneaşik)

uzun yazılmış mesajlar, yeni uzun mesaj, uzun mesaj örnekleri, uzun sms örnekleri, sevgiliye uzun mesajlar, arkadaşa uzun mesaj, en güzel uzun mesajlar, hazır mesaj örnekleri

Uzun Yazılmış Mesajlar Sözler- 2024 Arşivinde Sevdiklerinize Gönderebileceğiniz Toplam 98 Hazır Mesaj-Söz Bulunuyor.

DİĞER MESAJ SAYFALARI: